Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ecocardiograf Doppler portabil Chison Ebit 60
16199 €
Brand
EBIT 60
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ecograful doppler portabil, Chison EBit 60, de ultima generatie, compact, ultramodern cu o interfata simpla, intuitiva, fiind foarte usor de folosit. Reda o imagine ecografica calitativ superioara, doppler de calitate, conectare USB, raport excelent calitate-pret.

Dispune de cel mai noi tehnici de scanare, cum ar fi:
FHI (Fusion Harmonic Imaging) - este o tehnologie cu diferite metode de transmisie si receptie a ultrasunetelor, pentru diferite dimensiuni ale corpului pacientului, maximizand rezolutia fara a pierde din puterea de penetrare. E mult mai buna decat traditionalul THI (armonica a doua) si etapele armonice care compromit penetrarea; X-contrast - un buton ce ajusteaza contrastul rezolutiei pe 3 niveluri in functie de tesutul scanat prin imbunatatirea raportului semnal-zgomot.

Q-image - este un algoritm inovator ce imbunatateste de trei ori rezultatele imaginii la un cuantum nivel. Imaginile sunt astfel mai clare si mai vii. Q-flow - aceasta tehnologie adaptiva de detectare a culorii, poate ajusta in mod automat criteriile de culoare si de evaluare a zgomotului in diferite tesuturi. Ofera astfel o mai buna sensibilitate a culorilor si chiar pentru fluxurile de viteza mica din vasele mici.
Este un ecograf cu aplicatii si masuratori pentru: Cardiologie, Interne, Ginecologie, Obstetrica - Ginecologie, Urologie, Chirurgie, Pediatrie, Neurologie, Endocrinologie, Ortopedie, Gastroenterologie, Oncologie.
Brand: Chison

CONFIGURATIE STANDARD:
Monitor de 15″ de inalta rezolutie LED, HD High Definition, cu unghi de vizualizare pana la 180 si ajustabil intr-un unghi de pana 30 . Posibilitate Full Screen pentru imaginea conului ecografic
2 conectori activi pentru sonde
Sonda phased-array de 2,5 - 4,0 MHz inclusa in pret
Acumulator inclus pentru utilizare independenta de pana la 120 minute
Hard disk 320G, 2 porturi USB
Moduri de lucru:
B, 2B, 4B, B/M, B/BC, CFM, PW, Power Doppler/Directional PD, Instant Triplex, Duplex, Trapezoidal, Chroma B&M&PW
Automatic PW trace and measurement in real time, CPA, DPD, AIO
Din Gura in Gura